خانه > آشپزی > دسر > طرز تهیه ی بهترین دسر فرانسوی
طرز تهیه ی بهترین دسر فرانسوی

طرز تهیه ی بهترین دسر فرانسوی

طرز تهیه ی بهترین دسر فرانسوی

طرز تهیه ی بهترین دسر فرانسوی

طرز تهیه ی بهترین دسر فرانسوی :

مواد لازم :

کاکائو: یک قاشق مربا خوری سر پر

شیر : یک لیوان

پودر قند : یک قاشق غذا خوری سر پر

زرده تخم مرغ : چهار عدد

خامه : ۲۰۰ گرم

شکر :۲/۱ پیمانه (نصف پیمانه)

ورقه ژلاتین ضخیم : سه ورق (اگر نازک بود ،شش ورق )

طرز تهیه دسر فرانسوی :

ابتدا زرده تخم مرغ را هم می زنیم. از درجه کم شروع کرده تا درجه سریع، سپس شکر را آرام آرام اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود.
بعد در ظرف دیگری خامه را با قند هم میزنیم.سپس کاکائو را در شیر حل می کنیم ، بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می کنیم و هم می زنیم.
سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلاُ در نصف پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم و ته قالب را با کره چرب می کنیم و همه ی مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد. (به مدت یک ساعت و نیم)

منبع : کتاب انواع دسر (معصومه معصومی)

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

4 × 3 =

bigtheme