خانه > آشپزی > مربا و ترشیجات > طرز تهیه ترشی بادمجان لیته
طرز تهیه ترشی بادمجان لیته

طرز تهیه ترشی بادمجان لیته

طرز تهیه ترشی بادمجان لیته

ترشی لیته یکی از ترشی های بسیار خوشمزه است که به عنوان چاشنی در کنار انواع غذاها استفاده می شود. این ترشی توانسته طرفداران زیادی پیدا کند چرا که دستور تهیه ساده ای دارد ، خیلی سریع آماده می‌شود و به قولی زود جا می‌افتد و فوق العاده خوشمزه است.

طرز تهیه ترشی بادمجان لیته

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان لیته :

بادمجان یک کیلو

سبزی معطر پاک کرده نیم کیلو

فلفل دلمه ی سبز یک عدد

فلفل دلمه ی قرمز یک عدد

سیر رنده شده یک قاشق سوپ خوری

فلفل سبز ۵۰ گرم

هویج ۳ عدد

کلم پیچ سفید ۲۵۰ گرم

سرکه یک کیلو

ادویه ی ترشی یک قاشق سوپ خوری

نعنای خشک یک قاشق غذاخوری

پونه ی خشک یک قاشق غذاخوری

زرد چوبه یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه ترشی بادمجان لیته :

۱) سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.

۲) بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.

۳) سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.

۴) کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.

۵) سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.

۶) سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.

ادویه ترشی

پودر گلپر ۱۰ قاشق چایخوری . پودر تخم گشنیز ۵ قاشق چایخوری . دارچین ۱ قاشق چایخوری

پودر زیره ۲ قاشق چایخوری . جوز هندی ۱ قاشق چایخوری . فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

پودر رازیانه ۱ قاشق چایخوری . سبزی معطر ( مرزه.ترخون.گشنیز.نعناع ) ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و به مقدار لازم درون ترشی بریزید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

دو + 1 =

bigtheme